19 weeks anak kedua mmg blm rsa gerakan?

Rmai yg cakap anak kedua cepat rsa gerakan,,16 weeks dh rsa..knpaa sya blm rasa apa2x .. rsau jgaa ..

4 Balas

saya skrg tgh preg anak kedua. 18w dh rasa dia gerak kejap2. skrg dh 21w mmg kerap gerak. lagi2 kalau saya lapar😂

2y ago

saya dah rasa pergerakan ank kedua ni seawal 17 minggu

Sy anak kedua 17+ blom rasa lagi, saja2 pi scan smlam.. doc cakap normal.. 22w insyaallah rasa ..

18w pun tak rasa pape lg ni sis. Org ckp 20w ke atas baru rasa. Sabar jelaaaa

lambat sikit kot. atau baby mmg dah gerak tp halus smpai mama X sedar