Boy atau girl

Boy atau girl?? ?????nk tgk jwapan2 ibu2 tgk gmbr scan gender tu?

Boy atau girl
15 Balas

X reti tengok...mcm mna nak tengok tu...mohon tunjuk ajar..🤭🤭

4y ago

Ha aa sis.. Kalau ikot doktor pom cakap macam tu girl😊😊

X Tau tgk 😅🤣 tunggu bby keluar baru la Tau 😂

4y ago

Ye tak mungkin klinik swasta salah , tapi ada kes yg salah jugak even mesin canggih pun , x leh halang kententuan Allah Swt , saya pun detail scan + 4d nampak jelas lelaki mesin memang canggih gila , tapi tak tau keluarnya lelaki ke perempuan , cuma x nak berharap , bila doc cakap & tunjuk dia saya diam senyum je tggu dia keluar nanti baru percaya 🤗 sbb ada org jenis berharap bila keluar jantina lain dah kecewa nanti sedih 😅

Nampak mcm gegirl sbb takde pistol 😁

4y ago

Hehee.. Alhamdulillah😍😍

Girl. Klu boy tengah tu timbul sikit

4y ago

Ya🤗

Nmpk mcm hamburger 😅

4y ago

Ha aa sis❤alhamdulillah dh 2kali scan dye blnja ibu tgk beger😂hrap2 kluar pom sme lar.. Aamiin😍

Sis scan ni berapa minggu ea

4y ago

23week sis😊

Macam gegirl je 🤭

4y ago

Ha aa sis.. Alhamdulillah😍😁

gegirl... same mcm sy

4y ago

Wahhhh❤.. Tahniah sis😍😍

Girl ❤️❤️

4y ago

Alhamdulillah😍

girl sis