Jantina baby Boy or girl??

Salam..hai ibu2..sy nk tnya..ibu2 nmpak dlm gmbr scan ni boy ke girl ye?terima kasih..😊

Jantina baby Boy or girl??
55 Balas

saya pun tak pasti. kalau dapat doc yg pandai tengok betul la. masa mengandung anak sulung,doc cakap pompuan,skali keluar ada bebird 😂. mengandung anak ke dua,doc cakap girl. doc siap terangkan,kalau ada terbelah mcm ni, perempuan. tapi mmg betul,lahir je perempuan 🥰

Gambar xjelas sgt.. skli nmpak girl.. tp nmpk lebih sikit mcm boy plk.. 😅

Sonographer tak bagitahu ya? Hm ragu2 nak pergi detail scan sbb takut dpt sonographer yg tak mahir

2y ago

Btl. X semua pandai. Last2 sy pg pakar kt pantai hospital 😂. Tp pape pn scan bkn jaminan.

boy sbb scan saya pun rupa mcm tu..scan kali ke tiga mmng terang lagi nyata boy..

boy rasanya. sonographer aritu kata kalau girl biasanya xda bulat2 or pistol. 🤭

boy sis..sbb kita pn..nmpk mcm ni..doc ckp boy😁😁hehe

Mcm boy. Penampakkan turtle head di situ 😆

kite punya gambar scan camni gak awak. sono kata gegirl 😅

Nampak mcm boy ni sbb anak saya boy pun mcm ni😍😍

Boy nie..