Hari ni nak luahkan sesuatu ,

ibu kandung sendiri tak gembira bila dapat tahu menantunya dah mengandung ??? katanya kenapa cepat sangat . Sebagai anak sangat kecewa , bila dengar kata2 dari mulutnya ibunya gitu . dan pula , saya sebagai anak lelaki , habis sedih menangis kenapa berlaku mcm ni . kawan2 lain semua ucapkan tahiah , tapi keluarga sendiri takde mcm ni. Walaupun ini anak lelaki pertama kahwin , apa salahnya bagi dorongan support , sedih sangat . kawan2 lain , mak ayah dia gembira ????? nasib la ada kwn2 bagi semangat

16 Balas

takde apa la . itu soalan2 wajib first keluar. saya pun kena juga. ahahah