normal ke...

Bila masuk fasa ketiga ni...tak tahu laaa kenapa kerap sangat nangis...cepat sangat kluar air mata...padahal bende2 biasa je..bila sorang2...feel sedih tu mesti dtg. Kadang2 smp suami pelik tgk bini dia ni asyin nangis je tanpa sebab?memang mcm itu ke ibu2

2 Balas

Masa saya 3tri saya lagi cepat marah . Sedih tu dah kurang , masa awal je . Kadang selagi tak cakap apa yang saya tak puas hati kat husband rasa tak puas . Nak juga cakap benda yang kasar kat husband

Hihihihi....bnyak kan istighfar........kadangkala pembawakan