Vaginal Insert

Salam mommy. Macam mana nak guna benda ni? First time kene pakai and caranya ??

Vaginal Insert
34 Balas

Ni utk insert ubat keputihan kan, sy dah dua kali pakai. Alhamdulillah ok. Satu dpt dr klinik swasta sbb keputihan color kuning, satu dpt dr kkia sbb suspect kencing kotor plus ada protein dlm urine. Sy mintak bantuan husband insert kan, sbb tak berani buat sendiri. Hehe. Guna alat tu is better, guna jari takut kotor. Sblm guna pon pastikan suami basuh tangan, and kemaluan pon dah basuh bersih. Buat sebelum tido ok.

4y ago

Betul tu puan, masukkan dalam dalam tau, sepanjang panjang alat putih yg dia bagi tu dlm miss v. Duduk mcm nk bersalin, kaki dekat kan dgn punggung. Releks je insyaAllah x sakit.