ingin tahu

salam nak tanya .kalau guna vaginal insert perlu basuh x selepas masuk ke dlm vaginal .atau bia kan bangun pagi baru basuh #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Ubat utk rawat keputihan ke sis?

3y ago

Doktor ckp tak perlu basuh. Biar je ubat tu. Jgn korek keluar. Nanti dia akan keluar sendiri mcm putih2 ubat tu. Lps masuk ubat tu keputihan saya berkurang. Tapi jika sis punya keputihan tak berkurang & bertambah teruk kena jumpa doktor juga.