Ubat Insert

Hi. Saya baru first time pakai insert mlm td sebelum tido.. sampai hari ni masih ade terasa benda kt bahagian dlm miss v.. normal ke tu?? Bpe hari akan hilang selalunya?

5 Balas

sis, boleh tahu sehari dua selepas pakai masih rasa ada ke? Sy baru pakai mlm tadi, sapu gel Vaseline dkt ubat supaya mudah masuk, tapi masih ada rasa seketul ubat tp mcm dh patah dua dekat dalam waktu cek bila bangun pagi, pantyliner xde apa2..perlu buang ke? atau biar je?

1y ago

maksudnya keluar sebijik2 mcm tu ke? sebab Sy punya macam tu, xhancur. cuma ada melekat keputihan brown🟤 sekeliling ubat, saiz masih sama mcm masa insert

Sis awak masukkan dalam2 tak? Sbb kalau tak masukkan dalam2 dgn betul mmg ubat akan rasa and kita pon tak selesa. Make sure masukkan ke dlm sedalamnya tolak dgn jari kita okay. Mcm sy esoknya terus tak rasa pape and alhamdulillah okay

sepatotnya xde rasa pape dh. kalau awak pakai sebelom tido esok nya tu bila awk kencing serpihan ubat tu akan keluar. tak pon serpihan tu jatuh dkt underware awak. sbb kita dh mula bergerak waktu siang

Sis kena masukkan dalam2 tau. Sbb nanti ubat tu dia hancur sendiri. So far saya x de pulak rasa ada benda kat dlm. Mmg kena masukkan dalam2

saya waktu insert tu ..suami yang tolong buatkan ...inserrt sedalam mungkin ...mula ii rasa tk selesa pstu besok dah rasa okay mcm biasa