Vaginal Insert

Salam mommy. Macam mana nak guna benda ni? First time kene pakai and caranya ??

Vaginal Insert
34 Balas

Sye msok pkai jari je ..nk msok kn pon amik mse berhari2. .😅. .las2 x than sgt dgn kpthan..pasrah msok kn tros. .then cuci tgn ..tdo. .

Guna tgn je sis.. Insert slow2.. Makesure smua bersih, tgn smua.. Pkai sblm tdo is better.. Sy pnh guna jgk ms 1st pregnancy..

Saye pn penah pakai ni. Pakai alat yg die bg tu. Tp pendapat saye better masukkn gune jari. Make sure jari tgn bersih ye

Saya pernah pakai masa first pregnancy..saya masukkan ubat tu pakai jari..tp pastikan bersih...masuk sedalam mungkin...

Dy ad alat dlm tu utk kita tolak ubat ke dlm tp bg sy alat tu mendatang rsa tak selesa, so tolak dgn jari jelaa ..

Sy da pki baru 3 minggu elok sgt...x ade rasa gatal2 lgi...kputihN pun hilang...masukkn terus ker dlm v kite dear

Sy pernah masukkan tapi sakit sgt rasa.. pastu nak terkencing. Masa kencing dah kelaur balik ubat tu 😑

suami sye pakaikan gune alat warna putih tu..be4 tu basuh cuci tgn..Sye pkai sbb kene kencing kotor

Better guna jari je.. Sbb bila tgk alat tu mcm sakit je klau masukkn.. Sy da guna 2x ubat ni.. Mmg ok..

biasa doc galakkan pakai jari je masuk..sy pun ada guna bnda ni..keputihan byk