vaginal insert (candid)

Hi mommy, nape dlm kertas ubat vaginal insert tu tulis have been safetly used in patients in their second trimester n third trimester, but not have been evaluated in patients during first trimester,then nape pula doc bagi ubat ni ,baru arini amik sample n kena tunggu seminggu .lum tahu result dia bagi yg ni ... Xde berani nk guna ni sbb sy baru first trimester (7weeks).. Ade sape2 ade pengalamam camni.. Tlg share.. Pls

2 Balas

Sy kandungan 6weeks6days doc bagi tu smlm..bila cek masuk mulut itik dekat dalam ada keputihan mcm creamy..so farmasi suruh masukkan sebelum tidur malam tdi..1 biji....

1y ago

sy dah 2 hri pkai... perlu cuci tak bahagian dlm vgina? atau biarkan je? sebab sisa2 ubat masih bnyk kt bhgian dalam

Sy pkai ubt insert tu masa 11w.. alhamdullillah xde apa mslh..