Vaginal Insert

Salam mommy. Macam mana nak guna benda ni? First time kene pakai and caranya ??

Vaginal Insert
34 Balas

Kalau awak pregnant, kena guna jari je masukkan ubat tu, jgn guna alat yg dia bekalkan tu. Sebelum masukkan, basuh dlu tangan bersih bersih. Dan masukkan kat bawah tu secepat mungkin, sedalam yang boleh. jgn pegang lama lama. Ubat tu boleh cair pada suhu badan. Pastu duk la kangkang dlu dlm 15 minit utk elak ubat tu keluar. Mmg rasa xselesa, tapi nanti lama lama insyaAllah okey. Pakai malam, sebelum pakai tu kencing dulu siap siap.

9mo ago

nak tanya sis,yg ni kene masukkan jari dlm2 atau sekadar ubat da masuk dlm