Gripe Water

Anak sy 5 bulan meragam demam on off sbb nk tumbuh gigi. Ada makcikbawang (jiran?) suggestkn gripe water ni katenye bagus utk bayi yg ada maslah kembung and nk tumbuh gigi. Sy ada baca review g google ada yg kata ok tp air ni takde register dgn kkm. Ada tak mommies yg tau psl air ni? Boleh share pengalaman mommies handle baby nk tumbuh first gigi tak. Tq in advance ?

1 Balas

Sstgh baby nk tumbuh gigi mmg akan dmam .. N dia akan rasa nk menggigit je .. Belikan teether utk dia ..

4y ago

Ye .. Gusi dia sakit .. Dia tak selesa .. Sabar ye mommy .. Anak nk membesar