Gripe Water

Ada tak ibu2 yang pernah bagi minum anak gripe water ataupun colic drop? Ok ke kalau bagi pada baby 2 bulan. Baby saya kerap sangat kembung, dan akan menangis macam sakit sangat.. mula menangis teruk masa 2 minggu sampai skrg.. Ada kenalan suruh beri gripe water pada baby.. Katanya bagus untuk baby kembung.. Betul ke? Anyone yg ada pengalaman bagi gripe water share la pengalaman.. Tq

2 Balas

hye mommy. .sye mmla bg gripe water. .tp mcm x jln. .lps 2 sye tuka colic drop. .sye drop dlm susu. stu tlis 2.5ml. .tp sye buat 2ml je. .alhamdulillan bby oke. .sye x krap kn bg. .bole je bg. .bby sye mse tu sbln lbh

2y ago

baby hilang colic umur berapa puan.

Sy bagi gripe water bila kembung sgt tp jgn kerap ya..