Tumbuh gigi atau lain?

Maaf ibu2 .. sy kurang thu psl ni sbb bru ank pertama .. ank sy skrg ni demam on off merengek merangam je... adakah sbb nk tumbuh gigi?? #ingintahu

Tumbuh gigi atau lain?
2 Balas

Umur brapa baby sis? nak tumbuh gg la tu, tu yg demam xslesa.. sis boleh cuba urut perlahan2 gusi dia, atau simpan mainan teether kat peti ais,pastu bagi dia gigit2.. bila sejuk, gusi akan kebas, xla sakit sgt.. tabahlah jaga..hehe.. anak sy 5bulan dh keluar gg, skrg dh 10bulan gg dh 8btg..adeiii..

boleh jadi juga, ada baby yg tk selesa dengan perubahan gusi.