Tanda tumbuh gigi

Boleh share tak tanda2 bayi mommy nak tumbuh gigi.. Baby sy skg tgh on off demam. Siang dan subuh2 demam. Ada yg sama tak? Berapa lama ye akan demam mcm tu? Lepas tu brapa lama gigi ambik masa utk kluar. Btw Sy first mom. #mom #firstmom #advicepls#ingintahu

2 Balas

jarang baby tumbuh gigi akan demam. kalau kerap cuba check doktor. selalunya baby akan keluar air liur byk, kerap masuk benda dalam mulut sbb gusi gatal, mcm nak mengigit la

anak sye 6 bln da tmbuh gigi.. xde dmam.. cuma byk air liur, kuat mgigit, kdg2 mragam (yg nie x sure sbb tmbuh gigi ke atau prangai mcm tu)..