perut kecik tapi dah 7bulan

Sis nak bagi tahu ni , tadi pergi check sis dgn baby . Allhamdullilah sis okay je just flu jer tak terok sgt . Baby pun okay jer cuma doc kata perut sis kecik and baby sis kecik . Even pun dh 7 bulan . So diorang bagi cadangan soh pergi hospital besar dgn last minit lagi tu . Saya dkat poli tadi dah dok berapa jam . Lepastu soh kita pegi hospital besar sbb nak suruh doc pakar check tali pusat baby and pengaliran darah . Ya Allah sis memang takde transport td . Husben keja lagi . Kita ni org susah . Hmm so i try discuss ngan hsbd td hsbd pun tak leh skip keja sbb sikit jer lagi tggl hal keja . So sis skrang ni bingung aa sbb macam2 je nak kena urus . Dah lah jam bagi memang singkat tak kan lah nak pecut naik hospital . Keta takde , moto lagi lah . Hm . Sis harap baby sis ni okay jer dalam keadaan baik sihat tubuh badan . Baby okay jer aktif gerak sana sini . Sis pun tak faham kenapa masalah baby kecik and perut kecik . Sbb sis bukan takde makan pun . Berat badan pun dah 60kg tekejutt na sis tengok berat sis . Anak pertama okay jer sis . Brat baby pertama 2.15kg . Sis ada pernah pengalaman macam ni ke .

6 Balas

Try minum susu anmum atau enfalac ye mama. Utk bgi baby jadi besar.