sis demam , batuk and kahak

Ada tak mommy kat sini mengalami macam sis ni . Sis baruk hari ini demam batuk kahak terok sampai lemah tak dapat bangun . Sis dah pregnant 7bulan . Tadi sis tak tahan sis telan je panadol sbb dah tak tahan lemah nak tinjak lantai tajam , bdann rasa tajam . Ni okay dah tapi ada panas sikit . Sis risau dgn baby sis . Sis tak penah demam macam ni pregnant anak 1st . Ni baru merasa demam masa mengandung . Pergi klinik cuti besar klinik hari ni . So esok nak pergi hospital. Mommy sekalian ada tak petua nak hilang kan demam . Sis memang tak tahan kahak lagi . Sis sekarang tawakal dgn Allah saja .

1 Balas

Mommy bole makan orange fresh banyak2 setiap hari . 2biji sehari pun ok sampai hilang semua sakit. Sbb orange bgus untuk sembuhkan batuk dan demam. 😊 cepat sembuh ya mommy. Klau bole jgnla ambil ubat takut effect pda baby