jantina baby

Semlm sis g check up kat pakar...so,semua ok...cuma dktr risau baby besr je...alhamdulillah....hr ni sis bgth ank2...kemungkinan baby awak semua boy...sbb dktr kata mcm tu...ibu ok je...tp ank yg paling kecik tak leh terima...hehehe...die siap ckp...bkn la ibu...baby adik gurl la...adik kata die dlm prt ni gurl.. dktr tipu tu...sis ngan ayah die diam jela...sbb die memg sgt syg kan baby dlm prt ni...hr2 peluk cium prt...siap pggl baby die bunga lagi...ank sis ni lelaki tau...so,ibu2 semua rasa...btl ke apa yg si kecik ni ckp...dr awal ngandung lagi die dh ckp baby die gurl...???

2 Balas

klu anak lekat kat kte n syg perut kte tu tndanya berlawanan jantina..Means kmngkinan baby gurl..In sha Allah..

5y ago

Mudah2an tercpai impian anak..Aah jnji sht smua

Nak sangat dapat adik girl nampakny tu🤭semoga laa