Czer Atau Normal?

Assalamualaikum semua, sis skrg dah 36w baby berat 3.3,memang xlarat Sgt nk bawak perut sbb sis kecik sama dalam 151cm. Ada ke sesiapa pernah beranak 37w?

1 Balas

Saya anak no 1 lahir 37 minggu berat 1.9 kg, no 2 lahir 36 minggu berat 2.4 kg dan no 3 lahir 37 minggu berat 2.6, Kesemuanya csection, yang no 3 sepatutnya selective csection tapi jadi emergency csection.

4y ago

Baby ni kalau dia nak kuar, dia keluar je. Mcm org tua ckp, buah da masak ranum akan gugur juga.gittew lah 😂