Kenapa berat badan bayi kejap naik kejap turun?

Ada sesiapa yang pernh alami macm sis tak? Sudah nak dekat 2blan bayi sis minum susu lactogen badan dia okay mula naik canti jer..Tapi beberapa hari ini badan dia macam turun..Kenapa boleh jadi macm tu? Sis dh tukar susu 4kali tapi berat badan dia susah sangat nak naik 😔😔

1 Balas

Anak aktif sgt ke🤣… jgn risau selagi belum dibawah garis.. .. risau bila baby kurang menyusu.. berak kencing kurang… baby nyusu badan juga?

6mo ago

Menyusu jga..Umr 3 blan brt dia 4.5kg jer..