Di rumah mertua

Hi sis n mummies. Sy br je menikah sblm ramadhan hr tu. So mase balik cuti raye di rumah mertua seminggu, seminggu lah kami off hubungan intim. Rase mcm risau sbb adik beradik hubby ramai. Ade tips x utk share jika nk buat?

43 Balas

dik soalan bangang ni.. bodoh ke ape... aqu marah ni tye soalan bodoh camni..kau ni ingt lepas kawen nk main je ke keje kau?? xde benda lain nk buat ke? cube tye bende berfaedah sikit.. dlm ni silap2 bkn ade pmpuan . laki pn ade . mane tahu kan.. soalan camni xyah tye la weyh . kau simpan sendiri pikir sendiri.. tawu tak benda2 ni aib ko dgn suami kau..hari2 kau main ke cite dy kat sini..ish la kau tye lg siap la.. mmg aqu maki kau cukup2.. marah ni org yg tye soalan bodoh camni..

7mo ago

Mulut makcik same busuk dengan lubang burit makcik la. Sbb tu suami makcik nk main pon jijik. Hahaha. Kasihan makcik bodoh sorg ni. 🤣🤣

Boleh je dik. Pandai2 la nk cover time buat tu. Wat senyap2.. jgn ko mengerang @ meraung sudah lee.. 🤭🤣.. tp klu mertua terdgr bunyi katil kreok2 pn dorg faham 😅. Tp klu adik beradik @ ank buah tu bahaye la.. Pandai2 la cover dgn posisi yg kurang bunyi katil.. nt sis n hubby dh lame2 pandai lah tu posisi yg steady.. janji smpai hajatnye..xkan nk puasa selame duk kampung tu..klu sehari dua ok la. Harap membantu..🫰#kahwin itu indah.

maybe boleh checkin kot sis, dekat² dgn rumah mertua, atau pun jgn lah lama² kt rumah mertua tu. klau buat kt rumah tkt bunyi mcm² keluar sis. hehe yg jwb soalan pun, sporting sikit boleh kan? jgn bercakap benda yg boleh membawa kpda rasa x senang sini. klau x suka soalan mcmni boleh scroll. jgn jawab. sis ni manusia ja, cuma minta pendapat. nama pun anonymous, kt mana aibnya? fikiran tu open sikit laa.

Ape yg kotornya soklan mcm ni?? Fikiran tu jgn sempit sgt. Apps ni bkn pasal pregnancy @ anak2 shj ye. Ni apps utk share masalah2 rumah tangga @ apa2 shj. Cube la korang pegi search ‘seks’ kt apps ni. Bersepah article n posting user pasal seks ni. Bak kata P.Ramlee..”Dah tua pon bodoh”. Tgok screen shot tu. Klu search besepah kluar.. yg tu korang bace syok plakk ann?? 🤭🤭

1y ago

Ala sape yg ckp app ni utk ibu mengadung n anak2 je. Asian parent admin pon post article about seks ni berlambak2. Nk buat statement pon research la dulu. Dasar bebal. Mulut dgn longkang pn tiada beza. 🤭🤭🤣🤣

Tips sy la kan. Klu g mana2 yg tempat ramai sedara ke kawan2 ke.. jgn buat atas katil..buat kat lantai..lapik la toto ke selimut ke..malu org dgr bnyi katil.hahahahaha... pastu sound tu mutekan trus la ye... 😅 Klu g tempat yg ada bilik air dlm bilik..buat je dlm tu.. so selamat la sikit.. ni cita klu x tahan da..klu thn tggu je blik umah dl

Hmm... Buntu betul puan sampai nak bersama suami pun tanya kat ruangan ni. Sbb buntu kan, meh saya bantu buka kebuntuan puan tu. Lepas ni, rancang elok2 sbg pengantin baru. Sewa hotel, sudah. Kan senang. Pesan kt suami, lepas ni jangan cuti lama2 di rumah mak sendiri. Kan dah hadap nak bersama isteri pun susah.

1y ago

setuju,nak buat tu kt checkin je lah kt hotel,paling tidak takde fulus,puasa je.. benda boleh bincang,kalau tak boleh nk puasa seminggu tu,buat waktu lain lah,rasa insecure cari cara lain. Google ada,Tanya sini mcm2 jawapan pelik keluar nanti. tapi boleh fikir sendiri lah rasanya benda2 mcm ni. malu walau tiada nama

satu soalan sis nii tak sesuai tanya kt sini. berbincang sesama sendiri dgn suami je lah sini tempat org tanya pasal baby and pregnantcy je yunk. malunya sy baca komen masing ii siap bagitahu buat hubungan intim dlm kereta lh kebun lh

1y ago

utk anon yg screenshot tajuk se* tu..sy bru search n mengarut betul komen2 dlm tu..ada yg nk 3some la..gila ke apa..nampak sgt topik ni dilayan oleh yg gila sx .. nk tnya berkenaan sx smasa khamilan tu logik la..tp ni tnya tips nk buat..mmg kena la setepek .mcm tak boleh nk fikir, sbar sikit...relax2 sudah

eth la adek ipo ak lagi selamber siap pakej mndi sma ms kt kg lagi.. kami adek bdik lain pon tau sgan.. nk bsma buat y br bernikah ni kne la tgk keadaan sekeliling klo pdai senyap² ok la .klo terlebih over suara beragak la ..pk org tua ke bdk² kecik y dgr segan oii ... ade y siap tnya

bawak bersabar, seminggu je pun, lebih kurang tolak tambah tempoh kita period, belajar kawal diri, nanti ad rezeki pantang bersalin, bukan seminggu nk kena bersabar tuu, belajarlah dari awal. org laki xpe lah dia x sakit, kita ni yg perempuan.. so bersabarlah.. tunggu balik rumah sndiri

Hi sis, dlu sy pn pnh berlaku bnde yg same. Mase tu kenduri kawin adik ipar. So mmg xde bilik lgsung utk kami. So end up hubby ajk buat dlm kerete. Line clear n new experience. Make sure tinted gelap ye sis n cari la tmpt yg xde org 🤭.

1y ago

betina sial.. burit hitam barai.. x reti membaca.. aku bukan dari kaum kau.. buta ke apa menatang babi betina malaun ni.. mental x blh terima kalah.. 9 nafsu 1 akal..