simptom hamil @ simptom period

hai.. sy last priod 25/1..skrg rase sakit ari2 belah kanan, byk keputihan (sblm ni jrg ade keputihan), demam on off dh seminggu..klu ikt due priod lg smnggu.. adekah tu tnda2 nk priod jgk.. sbb sblm ni tnda nk priod cume senggugut cmtu je..

3 Balas

sy last period 23/1 simptom sama sis..demam kputihaha bnyak skit ari2 belah kanan..check upt double line alhamdulillahh 4w4d🤩 cuba test sis

5y ago

doakan sy ade rezeki mcm sis jgk.. hihi

Ye. Tanda nak period sama je dengan tanda awal pregnant. Bezanya upt je.

Simptom nk period