Di rumah mertua

Hi sis n mummies. Sy br je menikah sblm ramadhan hr tu. So mase balik cuti raye di rumah mertua seminggu, seminggu lah kami off hubungan intim. Rase mcm risau sbb adik beradik hubby ramai. Ade tips x utk share jika nk buat?

43 Balas

Terlalu sensetive soalan ni,klau dh thu xdpt bersama untuk msa yg lma cri lh hotel yg trdkt klau xbolh than sngt,husbnd kna bljr kwal skit nafsu bila tdo bukn kt rumh sdri,klau suatu hri nnt istri pntng kena than je utk jangka msa yg lma,bljr kawal sikit

faham bru kawen. org kata pantang sentuh lah kan.. sabar skit sis benda blh bncng sesama suami tolak ansur fhm keadaan keliling dlu🤷‍♀️ malu la tnya soalan mcm ni bru smggu tk bersama tk dosa mana aih kalau suami fhm keadaan waktu tu.. haihh😑

tunggu mlm sikit..bile semua dah tido.blh bt tp elakkan Dari sampai bunyi2.dlu sy tinggal umh nenek..umh kayu y dindingnya terbuka kt ats..katil plak Jenis klau bergerak..berbunyi.so tggu mlm n org sume tido.

Kna pndai cover awk jngn bising😂 tunggu mlm sikit , mcm sy lps khwin je ddk rmh mntua rmh kayu plk tu klau kuat sngt goyang rmh 🤣🤣🤣 tp pndai2lah cover hahahha tup tup ade hasil skng dh preg 33w

Ni mesti kampung jauh kan sbb balik lame..Sis buat je lah mcm mane pun.. janji x kantoi n sampai hajat.. abis cite 🤣 xyah la nk sewa2 hotel @ homestay. Nt ade plak kes mak mertua terasa hti..

soalan anda sangat mengundang humm , sis jagalah aib sis walaupun nampak remeh , boleh bincang dengan suami tahulah sis tengah dalam fasa honeymon , boleh je bawa bersabar sikit .....

Awak tinggal dengan mertua ke? Klau ada rumah sendiri, tunggu balik rumah sendiri. Bukan apa, takut masa buat tu ada orang yang terdengar ke apa ke. Tak manis lah klau mcm tu.

1y ago

balik la rumah . seminggu lama dh tu beraya

Lerrr soalan pun.. 😌dua2 dah matang kottt . Nk buat hubungan intim pun tanye org apekah😆😆😆😆

1y ago

Hahaha! Mgkin ni psgn terlalu muda kot, tingpositif gitewww

sy kalau p rumah mentua tk penah buat. seminggu ka dua minggu ka mmng tk buat... klau fmly sy mai tdo rmh pun mmng kmi tk buat. . so tgu jelah balik rmh sndri.

tunggu lah balik rumah sendiri. faham la tgh dlm fasa pantang sentuh tp ni kt rumah mak kot, rilek sikit😅

1y ago

tak tahu post ni ditulis bila sbb kdg bila ada yg bru reply, dia akan jadi mcm new posting kan