berat x naik

hai semua....blh suggest x makanan yg sesuai utk tambah berat badan mase pregnant....mase 3bln br ni berat same mcm sblm mengandung....tp skrg sy rase mcm makin susut sket berat....sbb seluar pun terlondeh je....skrg ni alahan dh makin kurang....cume tu la...berat xnaik2...11hb ni nk kena check up plk....

1 Balas

Kalau puan xblh nak makan nasi. Makan la jenis macam mee. Malam boleh ganti makan biskut dgn roti. Asalkan makan. Jangan tak makan langsung. Nasi pun kalau boleh makan Sekali sehari Insyaallah nanti berat naik. Makan tak perlu banyak tapi kerap.