Nak tanya..

Siapa yg pernah bersalin ceaser time pandemic ni dhsptal kjaan, boleh share tak apa brg yg perlu kita bawa.. Sbb lama kan kena tahan wad.. Suami pun tak dibenarkan dtg melawat.. Sy dh ssh hati ni.. Siapa yg nk buat air, kalau awl lg gerak sikit pun sakit..

6 Balas

Pada pengalaman saya bersalin czer anak first smua buat sndri sis.. Bwak brg keperluan mcm biasa mommy2 bwak.. Kita bersalin czer azab skit nk turun naik katil.. Tpi kita kne byk gerak untuk luka cepat baik.. Dah rasa perit nya kne Jalan slow sbb pedih.. Mcm mne pun kne jgk hadap.. Semoga dipermudahkan urusan sis..