Selepas bersalin ceaser, berapa lama boleh bawa moto?

Salam dan salam sejahtera warga TAP, ada x kat sini yg bersalin ceaser, pastu berapa lama erk, berani nk bawa moto.. Sy mcm nk try naik, tapi mcm x berapa nk sure.. Kalau senang sy nk jengguk hari2 ank sy dekat wad. Sy lahir 30w.. Baby sy prem la.. Masih lagi dekat wad.. Hari ni dah 35 hari berpantang. Suami sy dekat ipoh. Pjj dgn suami..

1 Balas

Waalaikumussalam wbt. saya anak 2bulan dah naik moto... insya Allah... hati2