menghitung hari nk czer

bosan nya la dh 4hr dekat ward,nk tggu plan date czer 27hb ni yallah rasa panjang betul masa tu..murung betul rasa dduk kt wad lama², time hr biasa suami xdpt nk mlwat sbb keje, time cuti ajela yg boleh die dtg melawat pun.sdgkn smlm suami dh dtg tp ntahlaaa dh hujung² ni dia punya sedih lain macam..

4 Balas

Saya bila dengar orang nak kene czer je takut tu lain macam sakit sgt2 tu nak² lepas bersalin sorang² urus diri sebab sebelum ni bersalin normal takde apa² masalah..kandungan kali ni sangkut gdm dan obes..semoga dipermudahkan urusan ibu2 sekalian

Kalau ada masa, buat video call dgn suami. Saya kena masuk wad sebab chemo masa PKP. Kena tahan 2 minggu tak boleh jumpa sesiapa. Jadi, cara nak hilangkan bosan dan rindu, saya buat video call. At least nampak muka dan dgr suara dia.

alhamdulillah sy dh selamat bersalin 20/5 haritu.tmksh mommy doakan sy,

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin Ya Mujib...mg smuanya baik2 shj