Sakit celah kangkang & pinggul

Hi mommies, ada tak yg mcm sy. sy 34WEEKS .. sakit celah kangkang sakit yg amat nak gerak pun susah. Ni normal kan? baby nak masuk laluan kan? agak2 ada potensi bersalin awl tak?

1 Balas

Baby makin brt n makin turun ke laluan dia... mmg xselesa sgt tp bl msk 37 week kearas akan ok tp akan rs baby kt bwh plak cm nak keluar bila jln lm2.sabar la sis ckit ms lg tu baby nk keluar..

5y ago

Ouh mcm tu, patutlah rasa skit . Thank you so much sudi jawab sis. 😘🤗