30 weeks.

Siapa sini 30 weeks? Ada tak yang tak buat persiapan barang keperluan baby lagi? Bilik pun tak kemas untuk berpantang and barang baby lagi. ?

185 Balas

Huhu sama. 30th week juga. Belum buat apa2 persediaan lagi. Masih study2 barang keperluan. Tak tau nak beli apa. Insya Allah Dec start membeli.

alhamdulillah.. barang baby untuk hospital da siap. saya x belanja banyak barang walaupon anak pertama. banyak barang adik beradik wakaf. 🥰

Sy brg baby x beli lgi sbb tgj tunggu gaji suami masuk baru g shopping mall beli keperluan baby semua... Kandungan dh masuk 30 weeks dh nie

saya dh 33 minggu. beli sikit2 je. tu pon beli online je. sbb brg2 yg anak pertama dulu ada yg masih boleh pakai. mcm napkin,stokin,tuala

saya 32 weeks, so far baju baby dan baju saya utk bersalin dah siap, cuma pampers dn lain2 lagi belum lagi ... due pun tk lama dah 😂

sy... 30w5day.. baru beli sikit2.. bilik pun belum kemas.. setakat ni bru beli tilam, barut dan tikar mandi je. bju2, lain2 smua belum

alhamdulillah dah siap bli masa 6 buln..ni dh pack msuk beg nk ke hospital..skg dah 30 w.. semoga dpermudahkn urusan smua ibu2 🤲

smua dah beli,dah siap basuh,dah kemas bilik..cuma tunggu nk pack n smpan dlm beg je dah..perut makin besar nanti makin xlarat😅

30w jugak. tak prepare apa pun lagi. baby ni pakai jelah barang abang dia nanti. mama tak ada mood nak soping. jalan pun mengah

Saya barang baby baru beli sikit,tak lengkap lagi. Bilik pun masih belum kemas 😔😔 Masih belum ada mood lagi huaa 🥴🥴