Sakit bawah perut

Hi, siapa pernah sakit bawah perut kalau bgun tbe² atau terlalu cepat, kadang bila bersin pon sakit, sakit yg mnyucuk dlm berapa saat gtu jela.. skng ni 20week.. tp bgun mmg slow2 je..sbb takot😅.. bkn takot sbb ape. Sbb sakit tu..kdng rse nk nangis bila kena

2 Balas

Bahagian pelvis berubah dek tumbesaran kandungan. Kerap Buat senaman kegel untuk kuatkan otot bahagian pelvis

RLP tu. banyakkan stretching untuk bantu lembutkan otot & sendi2.