sakit tulang punggung

ad tak mommies yg sakit sama mcm sy ? kalau duduk lama2 nk bgun tu mmg terasa la . pstu sbb bby menekan kt dlm ke jd ngilu2 rse cm nk terkencing tu ? tp tkde mde kuar pn dr depan . just rse cm ad mde kluar . knp ye ? sy bru 31w

1 Balas

Sye pon skit tulang punggung. Btter dduk kt tmpt yg lembut. N kalo da start rasa skit bngun n gerak dlu. Bby mnekn sbb 1 bby mkin berat, bby da start pusing ke arah laluan. Kalo ada rasa skit yg semacam btter jumpa doc