Batuk!!

Ape yg mommy buat untuk hilangkan batuk??saya batuk jangkit suami..mmg sakit bila batuk..sbb batuk dri dlm perut kan..takot effect bby...nk mkn ubat takot....

2 Balas

Saya pernah kena juga, saya amalkan minum air limau nipis utk hilang batuk2.. Atau dapatkan nasihat nurse atau doktor di kk utk rawatan batuk ketika hamil

5y ago

Tulah.. Kk ramai org.. Minum air suam hangat sikit.. Amalkan hari2 sampai batuk tu hilang.. Dugaan sis.. Huhu

Minum air panas2 suam dear.sy batuk tu je lah cri nya😣

5y ago

Tc mommy.bru je ok batuk.ade sikit2 lg