sakit pinggang

Mummy semua, klu preg 5 bulan normal ke kalau bgun pagi je msti sakit pinggan dan sakit bahu?? Then bila lpas 30 minit bila dh bgun bjln slow2 akn hilang

6 Balas

Sy 37w3dys hari tu sakit pinggang sgt. Urat tu mcm tertarik2 berdenyut tiap mlm. 6 hari dah begitu tiap mlm tak dpt tdr. Bila kandungan smpai 37w3dys pagi sy ke LR minta my doc induce saja bcoz sy tak tahan dah...sbb dah 6 hari begitu takut ada apa2 then minta induce. Mlm tu sy safely deliver baby girl yg sihat. Lepas saja brnk sakit pinggang tu langsung tiada dah.

Normal sis. Tp kalau teruk sangat, better minta nasihat doktor. Semoga baik² shj ya buat sis dan baby

Sy pown klau pegi berjalan , pinggang memang sakit sngt, lagi² tapak kaki..

Normal rasanya.. Sy 3 bulan pinggang, belakang, bahu semua sakit2 😬

Normal.. Bby mkin mbsar mkin byk tmpt y skit.

Normal