susah nak jalan

Salam sye nk tye . Sye dh mgndung 32 weeks ..lately nie sye susah nk melangkak kne slow2 je jaln sbb ase sakit sngt kt bwh tu nk kate mcm slh urat pon ade.. Dulu ase dh sakit ni.. Tp lpas sye ade trjtuh dlm blik air bru nie..xde bleeding ke ape..tp lgkah sye lagi skit nk jalan.. Nk bgun atau nak tdo pon kne slow2 btulkn bdn sbb ase sakit sngt.. Normal ke ? Kwn sye kate mmg akn ase sakit sbb kple bby dh kat bwh.. Ade yg brpglmn mcm sye x?

2 Balas

masa check up nnt maklum kan je kat nurse/doktor. lpastu boleh try berurut dgn org yg pndai urut org mengandung contoh mcm bidan. Jangan salah pergi tukang urut.

Kalau sis ada pernah terjatuh, better g hospital.. Kadang boleh infect dekat baby.. Kita xtahu keadaan dalaman mcm mana..

4y ago

Tq sis.. Hehe sye dh selamat brslin dah.. Ank sye pon dh 1 bulan 14 hri