Anak jatuh katil

Siapa pernah ada pengalaman anak jatuh katil.. Anak saya 6m+++.. Tadi tergolek jatuh katil.. Dh lah jatuh kepala belakang dulu.. Jatuh terlentang ke belakang.. Kena tunggu husband balik kerja dulu baru boleh pergi jumpa doktor.. Dia nangis sekejap je lepas jatuh tu.. Lepas tu ni dia tgh main2.. Ada tak mommy2 yg alamai kejadian yg sama?

10 Balas

Prnh jadi kt ank msa umur bwah 1 thn tp xda la kecil sgt jg.. Jatuh katil kbetulan ada baldi adik ipar yg duk asrama kt situ, kpala baby duk bwh, trperosok dlm baldi, kaki bby kt atas.. Cpat2 ambil dia, duk nangis sayup2 dlm tu.. Xda bgtau suami, takut suami marah n bising😑, msa tu duk dgn mertua.. Alhmdulillah ank xda apa, bsar dh thn ni 12 thn dh.. 😁

Sama la sis baby sy pun 6 bln jatuh katil. Nangis sekejap bila peluk dh ok.. Risau juga xde lebam pun. Mak ckp biasa budak kecik Malaikat sambut. Mmg monitor jugak takut baby apa2 ke.. Tp mcm xde apa...Mmg dlm hati berharap mmg Malaikat yg sambut. Alhamdulillah now dh 8 bln. Baby OK.

3y ago

anak saya baru jatuh pagi tadi. harap2 takde apa apa juga la. Allah. mata takelh nak jauh pun dari die skrg 😭

Msa ank 1st dulu, masa umo 7bln dia jatuh katil..dia nangis..mama pun turut nangis😭😭 Alhamdulillah xde ape2..kalau xde muntah2,xde lebam belakang telinga, in sha Allah xde ape2

4y ago

Lebam blkng telinga tu mcm mane

Prnh ad pglmn ank prtm umor 4bln jth ats katil..sy bw gi check up docter,tgk 24jm kl ade muntah&dmm kurg aktif taknk mnum susu sila bw k docter lg

Baby saya jatuh katil 2x. Masa umur 4bulan. Terus bawak ke hospital. Doctor suruh pantau dalam masa 6jam. Kalau macam biasa. Should be ok.

Tgk dlm ms 24jam..klu ada muntah2 x aktif.. byk diam dr biasa.. menangis..better sis bwk ank g jmpe doc.

Kalau baby muntah n tak aktif dlm 24jam, bawa jumpa doktor.

mcm sma jer kes dgn ank artis nma yatt hamzah tuu...

Kalau xd muntah.in shaa Allah ok je

sama sis