Jatuh katil

Anak saya 9bulan baru jatuh katil dia memang sebelum tu dah ngantuk lepastu jatuh then nangis terus tido. Saya risau. Kalau yang macam ni dikira teruk ke ? Sy susah hati takut muntah atau jadi benda yg tak sepatutnye esok hari

Jatuh katil
1 Balas

pantau dlm masa 24j. if baby tiba2 high fever, muntah2, or tak aktif. terus bertindak ye. bawak ke hospital. masih okay if nangis then tetido. kalau masa jatuh then senyap tu yg bahaya. itu yg doctor pernah remind me.

8mo ago

samala... perhatikan tindak balas baby dulu. kalau ragu2 boleh je pergi klinik jumpa doktor untuk kepastian.