Baby jatuh

Siapa pernah baby jatuh katil? Please bgthu Komen bawah ok

3 Balas

hai mommy. semoga anak mommy baik2 shj. anak saya dulu pernah jatuh katil. lepas tu saya tgok perkembangan dia mcm mne,dia byk tidur tak,minum susu byk tak,ada muntah2 atau tidak,aktif mcm biasa atau tidak. kalau salah satu faktor tu ada better mommy bawak jumpa Dr utk kepastian.

8mo ago

Anak saya dah beberapa kali jatuh , pg tadi dia jatuh kena dinding , tiba ii petang dia start demam n muntah , ada kaitan ke demam dgn jatuh atau tu cuma demam biasa

anak sy jatuh katil umur 7 bln mcm tuh . g emegncy doc pantau 6 jam . then kalau tkde muntah ok je . better kalau jatuh tros g hsptl

Mcm mana anak skrg since jatuh? Ok tak?