Jatuh katil

Allah macam nak luruh jantung, anak 6 bulan jatuh katil.. saya terlelap sambil2 peluk anak masa tu baby tgh tidur.. ya allah rasa bersalah sangat2..sebab terlelap anak jatuh pula.. apa perlu saya buat ye..anak menangis sekejap lepas pujuk dy ok..dan main mcm biasa.. cuma risau pula takut jatuh kepala dulu.. tp xada benjol, cuma merah sedikit d pipi ...tolong mommy2 sekalian #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

sebaiknya takyah tidur atas katil sis.. skang ni diorg fasa2 aktif.. saya tidur atas tilam je, tu pun dah 2 kali tergolek. 6 bulan jgk. cepattt je dia buat kerja even kita tinggal kejap

3mo ago

huhuu dh jd mcm ni seram tgk katil.. dh la ank tunggal tu.. ya allah cuai betul sy..

monitor dalam 24 jam, kalau anak nangis nonstop, ada muntah, taknak susu, tidur lama dari biasa, bawak pergi klinik.

3mo ago

terima kasih mommy baik..rasa ralat sngt2 kalau la sy xtrlelap mesti benda xjd