bayi jatuh katil

hm sy perlu ke klinik ke ? risau lah .. ni kali ketiga anak jatuh katil sebab sy lupa tutup pagar katil .. anak sy berusia 7bulan .. kali ketiga ni benjol pulak belakang kepala😭😭

2 Balas

masa jatuh tu baby terus nangis atau baby diam. if diam bahaya. mmg kena terus bawak ke hospital. kalau menangis selepas jatuh. pantau 24jam. kalau tiba2 baby muntah, baby xbermaya lembik, demam tinggi segera ke hospital

better ke klinik la sbb kali ketiga n ada benjol kan. risau juga kalau nak pantau lama2x pun, tambah kcik lagi.