duedate bln 10

Siapa kat sini due bulan Oktober!? Mine 27/10...korang bila? Now 21w6d

70 Balas

sye 32weeks...due 27.10 tp 38weeks kena msuk wad dh...pakar nk induce sbb ada darah tinggi...tp awak pasti ke kndungan awak 21weeks...

Saya 25/9, another 2 weeks like that... masih lg tiada tanda2, tapi kena submit diri awal sehari 😊

🙋‍♀️, ikut calculation 19/10/19. Tapi bila scan ikut ukurannya baby awal seminggu 🤭

Sy 19.10.19.. 😆 😆 Cantikkan tarikh.. Mudah2an baby keluar dgn selamatnya 😄

Mine is 17 October... InshaAllah baby will grow and come out healthy and happy 😘

Sye 20/10..x sabarnye nk tgu kelahiran ank first, tp ade rasa takot jugak huhu

Due date 15.10.19 tapi bersalin on 37 weeks and 30.09.19. Alhamdulillah 😍💕

sama la.. sy pun 27/10.. so skrg ni kita tgh 22 weeks kan? 5bulan kan sis kita ni?

5y ago

Cmne sis blh due bln 10 eak?😅..sdgkn sy 24 weeks but due bln 12 🤔..

Saye 30.10 🤗first baby, happy +takot 😖tapi kite serahkan semua pada Tuhan

5y ago

Sama la kitaaa. Anak ketiga tapi takut bersalin tu tetap ada. Lg2 bila tau proses dia

Saya 11/11 tapi dh 30 weeks now 😅 u bulan 10 tak kan baru 21 weeks 😅

5y ago

Tq. Sm2 dipermudahkan sis