Due bulan 10

Siapa yang due bulan 10 ? Nak tahu keadaan korang. dah ada ke yg dh bersalin? Due saya 12/10 #octoberbaby

37 Balas

Sya due 9/10,skrng Sya dh 34 weeks,betul mmng ramai yg bersalin awal dari tarikh due,hrp Smpai la tarikh due tu,tpi perut kerap jgak rasa mengeras belah atas,sakit pinggang,sakit pinggul,jalan sakit,tnya nurse dia kata ok je,sbb bby dh mkin besar lam perut,esok nk blik Kelantan hrp lpas la,pergi blik nanti,..moga baby baik2 saja dlm perut mama ok....

Saya due 13/10, means skrg 35w1d. start sakit bahagian pinggang dan rasa mcm senggugut tp belum selalu. lpas tu kdg2 rasa sakit btul bahagian bawah smpai d area punggung😖😅 Risau jga sbb anak 1st sy czer, anak no 2 ne sy try pilih VBAC . Semoga urusan kita semua di permudahkan mommies !

1w ago

@Jays john anak 1st sy 2020 😀

Sy due 2/10 .kerap kencing.dh xlarat nk jln sgt ..br nk masuk 37w huhu anytime dh blh bsalin.sy berdoa dan mohon doa dr kwn² juga doakan sy moga dipermudahkan bersalin. juga buat kwn² disini.moga dipermudah dan ibu juga baby selamat dan sihat. nervous tp xsabar nk jumpa anak ketiga ni 😍😬

tumpang ye tt..maaf sesape y bc nak tanya Ade tak y blom Ade tilam baby.sy br beli tilam br Smpai 9sept 24 ,ptg .new bln pre love Ade proof BRG Smpai .Sy nk letgo RM60 je .cantik n lmbut siap DPT sekali kelambu n bntal.spe nak blh msej wsap Sy 0168565805.gelang patah

Saya due 28/10. Tapi dah sakit kat ari2. Mungkin baby banyak gerak. HAHAHA asyik terkencing2 je haa. Keras perut kadang2. Takda tanda setakat ni. Doakan saya ya. Takut betul bersalin awal. Baru 33 week 😕

Sy due 28/10 tapi doctor suruh serah diri 38 minggu sebab sy ada gdm. Tp sy gdm on diet je, takde ambik ubat apa. Risau takut baby tak ready nak keluar, pastu takut susu takde sebab awal.😫

7d ago

Betul tu Nur Atikah. Jumpa pakar nanti tanya semua yang kita nak tau. Saya pon jumpa doctor 18/9. Nak confirmkan balik dengan doctor. Harap semuanya dipermudahkan untuk kita dan mommies2 lain.

Saya due 19.10..gdm on diet.. Tba2 pulak cek bsp pkl 8 pagi gula jd 5.7..so esok repeat bsp pagi.. Klau x ok.. On ubat.. Kena serah diri 2 minggu awal.. 😅

Saya 16/10..mula rasa sakit bahagian pinggul,, perut kerap mengeras,, cepat penat.. Baby aktif lg2 waktu mlm.. Anak no 2 ni lain mcm aktifnya..

due 27/10.. skrg bru 33mggu.. dr smlm, ad rsa sakit2 dh.. tp msih lg brtahan d rmah..🥲 xready lgg nk brenggang dgn ank sulung.. huhuhu

1w ago

saya due 29/10 takda rasa apa lagi

sy 17/10 tp tkut tgok rmai skrg beranak awal dri tarikh yg dijangka contoh besalin buln 10 beranak awal buln 9 MCM tu..

1w ago

semoga dipermudahkan urusan kita semua 🤲🏻🥰🫂