Due date 10/2020

Siapa kat sini yg due date dy bln 10?? Dah prepare hosp bag x?

73 Balas

6/10 daa siap 🥰 smoga bakal ibu sehat selamat melahirkan bby first termasuk sy Smogaa kitaa smuaa dipermudahkan lancar ❤️ smasa proses bersalin nnty

10/10 barang dah standby dlm kete...aritu dah bkak 1 cm mse 19/9..haha..sampai skarang relax plak..mgkin bby nak 10/10 jgk kot

saya 18/10 ada yg sama tak? hahaha barang baby and mama siap basuh tapi tak packing lagi 😂 beg utk bawak pun tkde 😂😂

25/10 alhamdulillah semua dah siap.. Bag pon dah letak dlam kereta prepare siap2 kot2 terberanak awal pulak🤭

Sy 10/10.. brg semua dah ada.. cume x basuh lg..xkemas beg lg.. semoga d permudahkan urusan semua ibu2💓💓

26/10 beg baby daa siap tinggal nak letak dalam kereta..beg mama nya sikit lagi nak settle😁

Saya due 11.11 tp doctor suruh ready 3rd week of October... 1st baby.. Dah prepare brg baby je

saya, alhamdulillah dah siap huhuhu bukan apa risau la kan takut awal huhu first baby

Makcik saya due bulan 10 bersalin pulak harini baby prem . Alhamdulillah 2 2 selamat.

blm lg, tggu nak trbg balik ngri asl mggu dpn bru nk cci bju2 baby, due ptghn 10😬