39week ❤️❤️❤️

selamat pagi 1 oktober 2020 kat sini sapa mummy2 due bulan oktober 🙋🏻‍♀️ aini due 8/10/2020 semoga dipermudahkan urusan bersalin nati aminn..aminn👶🏻😘😘

50 Balas

sy🙋‍♀️sepatutnye due hari ni..1/10...40w dah..tp takda tanda2 lagi..baby pun lompat2 lagi..tgh menunggu kontraksi..atau tanda..doc bg tempoh smp 7/10...jika in between tarikh tu sy bersalin alhamdulillah..boleh la peluk dan gomoi baby boy ni...jika smp tarikh tu belum jgk bersalin..takda pilihan..kna induce la..doakan kemudahan utk sy ye mummy2 semua..semoga doa yg baik2 tu berbalik kepada mummy2 juga..aamiin..

4y ago

Sama la kita!🙋🏻‍♀️

duedate sy 20/10 ni.. tp sy dah bercuti seminggu... tinggal lagi seminggu.. utk berehat.. hahaha rasa mcm xsabar nk tunggu bby keluar.. tp entah bila... dah 3 kr 4 hari sy xblh tido mlm.. sakit pinggang.. nak tukar posisi mmg seksa sgt.. apa pun sy xmengharap bby akan keluar awal Dr due..

dup dap dup dap..25/10 due oleh kerana gdm on ubat kena serah diri awal sblm tarikhnya...semoga 37 minggu atau sblm 38 minggu dia kluar skit sngat klu masuk ubat paksa brsalin..now 36 minggu 4 hari. semoga ibu2 d prmudahkan bersalin🤗

37minggu 4hari 18.10.2023 kena serah diri dah,duii skg 1badan sakit²😩 semoga kuat lah tubuh badan ini smp due.Semoga dipermudahkan segala urusan kita semua 🤲🥰.

Skrg 37w1h. Due 21/10 tapi gdm on d/c. Maybe minggu depan doc nak bagi bersalin dah sbb risau baby kecik. Tp so far semua ok ja. Moga dipermudahkan urusan kita semuaa.

4y ago

in shaa Allah moga dipermudahkan semua urusan 😁😘

Sy skrg 38w1d...due 15/10 Blum ada tanda2 lg...bby masih seronok kt dlm perut..hehee... semoga dipermudahkan segala urusan kte nanti...amin..🤲🏻☺️

4y ago

Aminn...😊🤲🏻

saya 8hb on operation..perasaan bercampur baur.. nervous plk bila dh terancang cmni..semoga Allah permudahkan segala urusan..🙂

18/10 now 35week Semoga urusan kita dimudahkan saat bersalin nanti insyaAllah Aamiin..

Sy 19 okt.. Nervous pula rasa.. Blum ada tanda lg tp perut asyik mengeras.. 😅

Saya lewat sehari je 9/10..harap besalin awal la sikit..xnak dah kena paksa😥