Due date Oktober 2022

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Siapa lagi due bulan 10 ya? Mcm mana dah settle ke persiapan semua?😊

36 Balas

sy due 9/10 . first baby . barang2 sy dah start sedia.. baju2 boleh beli kat kedai puas hati tgk. Tpi barang2 keperluan lain sy beli kat shoppe..listkan mana yg perlu.Lepas tu baju NB beli sikit je. Nasihat sy siapkn sebulan sblum due,sbb takut baby nk kluar awal . sy pun last sttle barang baby dlm tngh bulan 9.sedia2 msuk dlm kereta barang baby dan mama..😘😍

Due 18/10 nii. Ada yg dah beli, ada yg tunggu sampai. Yg baju2 dan kain bedung dah sampai semua nnt baru boleh basuh. Bilik nak kena atur semula perabot untuk kemas dan letak barang baby. Rasa banyak pulak kerja nak kena buat tapi takut tak sempat haha. Semoga dipermudahkan semua urusan mommies semua ❤️

Hi mom! Saya due 10/10 ni. Sekarang tgh 33 weeks. Nervous juga sebab first baby. Harap semuanya okay. Semalam baru lengkap barang. Minggu ni duk pulun basuh barang baby, skrg pun tak larat dah nak bongkok,”. Hosp bag dah ready for baby, mommy belum.

due 18/10 dh beli baju sikit2 nanti baby dh kluar baru tamba lagi😁 bulan 8 baru nak beli pampers minyak toiletries kprluan baby and mommy..semoga dpermudhkan smue ibu2😇😇amiinn💕💕💕

2y ago

sama tarikh. semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua. aamiin

Due sy 12/10… brg baby 50% dah setel.. basuh pon dah.. brg mommy tk bli lg.. in shaa allah bulan ni nk siapkan semua klu sempat… sbb tkut dh tk larat n terberanak awal.. ank first 20 hari awal beranak..

sy due 12/10.. barang baby ada sikit lagi tak lengkap.. barang mommy pun tak lengkap lagi 😅 semoga dipermudahkan segala urusan bersalin mommy2 semua 🤲🥰

2y ago

sama due dengan saya 13/10😁

saya due 27/10 baru beli carseat sebab yg subsidi tu kata 2 bulan je nak claim 😅 mahal jugak carseat tu😅 baju baby baru 5 helai new born punya yang lain belum beli 😅

deu date 1/10 .. barang bby dh ada .. barang mommy je blm lgii .. barang mommy tk thu nk prepare mcm mne .. pakaian 3pasang dgn ped dgn stokin je kott😅

saya 24/10 due . dah beli smua brang baby sbb anak first excited takod termiss apa apa . tpi tggal brang mommy je tggal skit tak beli lagi hahaha .

Sy due 7/11😁 start beli brg baby bulan ni. Beli sikit2 dlm masa 3 bulan ni julai ogos september. Semoga semua berjalan lancar..❤️🫰🏻