Confius

Siapa kat sini ada pengalaman macam saya?? Scan d hospital dalam 5w1d tapi scan d swasta boleh pulak x nampak kantung dan janin. Risau pulak d buat nye. Menyesal pun ada jugak g scan kat clinic swasta. Dah bukak buku pink dah pun sebenarnya. tapi tu lah hati ni degil. nak jugak scan d clinic swasta. sekarang sendiri pulak risau.

10 Balas

Normal sebab 5w mmg ada yg belum nampak. Sy dulu 8w pun doc swasta xnak confirmkan.. Dia suruh repeat scan another 2 week tapi meantime dia suruh makan folic acid. Lepas two week, scan balik terus dapat dengar jantung dia.