Scan tak nampak...risaunya hati

Risau jugak scan x nmpk kantung lg..usian beby 5 minggu 6 hari.... Kalau kita buat scan kat swasta 3d 4d boleh nmpak x?

10 Balas

sy 4 week nampak kantung ja.. pastu p sekali lagi 6 week dah nampak baby. dah nmpak jantung n doc kata dh berdegup pun jantungnya.. selalu x nmpk lg. tp alhamdulillah rezeki sy.. puan sabar sikit.. nanti p scan lg ya.. take care. doakan sy dn kandungan juga

Awal lg.. Saya dulu pg swasta, 8 week nampak kantung jer. Tu pun dia xnak confirmkan. Dia suruh datang lagi next 2 week to reconfirm. Jgn risau, jaga diri & makan acid folic utk pertumbuhan bby..

sbbtu Dr sarankn dtg scan bila kndungn cecah 8w dh...ibu2 xde la rsau la, stress la...klu nk cmfirmkn pregnant, cek upt kt umah dlu...klu dh nmpk 2line tu, mngndung la tu

normal sis..jgn risau..jgn stress2..awal lg tu 5 week...nnti 8 week ke atas bru repeat balik scan ye...

tunggu dulu sis.kandungan awal sangat.selalunya 8w keatas bru nampak..

Saya 5weeks nampak kantung, bila masuk 6weeks baru nampak janin baby

Kecil lg tu.. Sy 9weeks br nmpak.. Sabar2...

takpe kecik sgt. try buat masa dah 2 bulan.

sgt kcik lg sis.. 5w tu nmpk kntung je dlu

awal lg tu