Buka buku pink dekat clinic swasta

Haii nak tanya. Kalau kita bukak buku pink dekat swasta and checkup pun kat swasta. Kalau nanti time bersalin nak bersalin kat gov boleh ke? Sebab ada yang cakap kalau buka buku pink dekat swasta, bersalin pun kena swasta jugak.

3 Balas

tk larr.. bwa je buku tu nnti dkt gov... sya pun dlu buka buku dn chekup ank prtma dkt swsta, tpi bsalin dkt gov... tpi kena mtk pindah awl2 la sblum bsalin... tnya dktor dkt swsta awk tu, yg awk nak bsalin di gov dia akn bgi surt pindh rasanyaa..

Boleh je sis kalau buka buku pink kt swasta n bersalin kt gov..sbb saya pun buka buku pink kt swasta...nnti saya bersalin kt gov..doktor kt klinik swasta yg saya checkup ckp boleh je kalau nk bersalin kt gov

1y ago

bwa jgk surt nikah, dkomnt suami awk dn buku pink tu la..

Boleh je janji ada buku pink kt swasta tu. Klu tkde buku yg susah sikit sbb hospital gov nk tgk record check up kita jgk