1st clinic

hi mommies, haritu 15hb sy ke KK utk buat appt buka buku pink, KK beri appt 20hb ni. lepas dpt appt sy terus ke klinik swasta utk scan tapi scan nampak kantung je. esok dah nak daftar booking ni… doctor kat KK scan ke kalau 1st clinic? risau kene delay pendaftaran buku pink kalau blm nampak baby & heartbeat #firstbaby

2 Balas

tak jugak,..ikut KK la..kalau kita test guna upt dpt positif,boleh buat buku dh....kalau dekat swsta scan kantung je....kk akan bg ms lg 2 minggu untuk detect..selalu kandungan kecil lg....doa byk2 ye..semoga dipermudahkan

Patutnya buat scan dlu baru buat appt. Sbb nnt nurse akn minta gmbr scan utk pengesahan.