Siapa macam saya,follow up,swasta dan kerjaaan? Lepas tu scan kerjaan tak sama macam swasta

Saya kandungan 8minggu lebih,scan d swasta tvs,sangat jelas janin,jantung kantung,semalam,hari ini date saya utk check up d klinik kerajaan,tetapi mesin scan d kerajaan hanya nampak kantung jer,doktor kerjaan suruh scan balik 1 bulan lagi.. adakah ini normal? Maaf ya. Ini 1st kandungan saya.

1 Balas

Memang ada beza tvs & scan abdomen biasa di KK. Walau nampak mesin sama tapi probe berbeza. Imej tvs biasanya lebih jelas & tepat😊

3y ago

InsyaAllah normal je. Puan jaga diri & banyakkan rehat ye🌹