Confius

Siapa kat sini ada pengalaman macam saya?? Scan d hospital dalam 5w1d tapi scan d swasta boleh pulak x nampak kantung dan janin. Risau pulak d buat nye. Menyesal pun ada jugak g scan kat clinic swasta. Dah bukak buku pink dah pun sebenarnya. tapi tu lah hati ni degil. nak jugak scan d clinic swasta. sekarang sendiri pulak risau.

10 Balas

mcm saya sis hari tu 5w g scan swasta doc rahim x kembang malah dia ckp jmpe cyst plak,and doc suh dtg blik lgi 2 w... bila blik sy scroll² fb ada y share pgalaman mcm tu tpi lme2 test pregncy akan jadi 1 line je klo btol² x pregnant now sy dah 7w 4d smlm test upt positif .. nk g check tp takot x plak nanti doc ckp nmpk lagi.. nebess je...

3y ago

Jadi skrg macam mana? Puan mengandungkah? Sebab saya macam puan skrg. Huhuu